Antena Meniu Search
x

Tragedie în Argeș! Un bărbat în vârstă de 38 de ani A MURIT la spital, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o AMBULANŢĂ

Un pieton se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost spulberat de o ambulanţă în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Update ora 18:30 - Bărbatul care a fost lovit pe trecerea de pietoni de o ambulanță a murit la spital.

Victima ar fi apărut brusc în fața autospecialei, iar șoferul nu a reușit să o evite, bărbatul fiind aruncat câțiva metri.

Șoferul autospecialei a declarat că avea deschise semnalele acustice și luminoase și a mers cât a putut de tare. Fetița în vârstă de trei ani, pe care o transporta cu ambulanța, nu avea un diagnostic clar și voia să o ducă repede să primească ajutor.

Șoferul ambulanței a mai spus că bărbatul în vârstă de 38 de ani ar fi fost băut. 

Pe acelaşi subiect

Știrea inițială

Un pieton se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost spulberat de o ambulanţă în timp ce traversa regulamentar pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs, astăzi, pe DN 65 Piteşti - Slatina, pe raza comunei argeşene Lunca Corbului.

Şoferul ambulanţei, care transporta un copil din Olt la Bucureşti, nu a observat la timp pietonul care încerca să traverseze şi l-a izbit în plin.

În urma impactului, pietonul a suferit răni foarte grave, fiind transportat în comă la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Tragedie în Argeș! Un bărbat în vârstă de 38 de ani A MURIT la spital, după ce a fost spulberat pe trecerea de pietoni de o AMBULANŢĂ