Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un politician pe nume Adolf Hitler a câștigat alegerile în Namibia cu 85% din voturi, dar spune că nu are planuri de cucerire a lumii

Uunona Adolf Hitler, un politician în vârstă de 54 de ani, din Namibia, a fost ales ca şef al consiliului local în orașul Ompundja, în partea de nord a țării, cu 85% din voturi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.12.2020 , 18:29

Uunona Adolf Hitler a câştigat alegerile locale cu un procent uriaş - bbc.com

Informaţia a apărut imediat în presa internaţională, iar trusturile de presă l-au contactat pe namibian pentru a afla care sunt planurile sale de viitor.

Nu are planuri de dominaţie a lumii

Adolf Hitler a precizat că nu are planuri de dominație mondială, dar vrea să ajungă cât mai departe, în cariera sa politică, în ciuda numelui foarte bizar dat de părinţii săi.

Articolul continuă după reclamă

Într-o declaraţie pentru site-ul de știri german Bild, el a spus tatăl său i-a dat numele. Namibia este o fostă colonie germană, așa că nu este neobișnuit ca oameni să aibă nume germane, scrie BBC.

Tatăl său a crezut că e o idee bună să-i pună numele după liderul nazist

Uunona Adolf Hitler: "Probabil că i s-a părut că era un nume perfect normal pentru mine, când eram copil. Abia când am crescut, mi-am dat seama că omul căruia îi port numele a vrut să subjuge întreaga lume și a ucis milioane de oameni. Faptul că am acest nume nu înseamnă că vreau să cuceresc Oshana (regiunea locală). Nu înseamnă că urmăresc dominația lumii"

Când a fost întrebat de ce nu și-a schimbat numele, el a spus că este prea târziu pentru a face acest lucru, adăugând că, de asemenea, nu își folosește numele complet pe conturile de socializare sau în public, doar pe documentele oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Evenimente » Un politician pe nume Adolf Hitler a câștigat alegerile în Namibia cu 85% din voturi, dar spune că nu are planuri de cucerire a lumii