Antena Meniu Search
x

Video Un politician pe nume Adolf Hitler a câștigat alegerile în Namibia cu 85% din voturi, dar spune că nu are planuri de cucerire a lumii

Uunona Adolf Hitler, un politician în vârstă de 54 de ani, din Namibia, a fost ales ca şef al consiliului local în orașul Ompundja, în partea de nord a țării, cu 85% din voturi.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 03.12.2020, 18:29

Uunona Adolf Hitler a câştigat alegerile locale cu un procent uriaş - bbc.com

Informaţia a apărut imediat în presa internaţională, iar trusturile de presă l-au contactat pe namibian pentru a afla care sunt planurile sale de viitor.

Nu are planuri de dominaţie a lumii

Adolf Hitler a precizat că nu are planuri de dominație mondială, dar vrea să ajungă cât mai departe, în cariera sa politică, în ciuda numelui foarte bizar dat de părinţii săi.

Într-o declaraţie pentru site-ul de știri german Bild, el a spus tatăl său i-a dat numele. Namibia este o fostă colonie germană, așa că nu este neobișnuit ca oameni să aibă nume germane, scrie BBC.

Tatăl său a crezut că e o idee bună să-i pună numele după liderul nazist

Uunona Adolf Hitler: "Probabil că i s-a părut că era un nume perfect normal pentru mine, când eram copil. Abia când am crescut, mi-am dat seama că omul căruia îi port numele a vrut să subjuge întreaga lume și a ucis milioane de oameni. Faptul că am acest nume nu înseamnă că vreau să cuceresc Oshana (regiunea locală). Nu înseamnă că urmăresc dominația lumii"

Când a fost întrebat de ce nu și-a schimbat numele, el a spus că este prea târziu pentru a face acest lucru, adăugând că, de asemenea, nu își folosește numele complet pe conturile de socializare sau în public, doar pe documentele oficiale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un politician pe nume Adolf Hitler a câștigat alegerile în Namibia cu 85% din voturi, dar spune că nu are planuri de cucerire a lumii