Un poliţist a mers să se penseze în timpul serviciului şi a refuzat să intervină la o urgenţă pentru a nu pierde programarea

De Redactia Observator.
Publicat: 27.04.2021, 09:33.
Actualizat: 27.04.2021, 10:31

Un agent de la Poliţia Capitalei este anchetat după ce a refuzat să participe la o intervenţie de urgenţă şi a ales în schimb să meargă la salon pentru a se pensa.

Maşini de poliţie parcate

Maşini de poliţie parcate

Shutterstock

Poliţistul se afla într-o misiune de patrulare, împreună cu un jandarm, iar la un moment dat au primit alertă să intervină la o urgenţă.

În timp ce jandarmul a plecat la intervenţie, agentul i-a transmis că are programare la salon şi a refuzat să răspundă apelului.

La finalul intervenţiei, jandarmul a făcut raport în care a prezentat incidentul, iar spusele sale au fost confirmate şi de o angajată a salonului la care a mers poliţistul.

Incidentul a avut loc la începutul anului, iar agentul este anchetat în prezent de superiori.

Reacţia Jandarmeriei cu privire la incident

"În legătură cu informațiile apărute în spațiul public, privind un incident în care a fost implicat un agent de poliție aflat în patrulă mixtă cu un jandarm, pentru corecta și completa informare a opiniei publice, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele clarificări:

Subofițerul jandarm, aflat în patrulă cu agentul de poliție de la Secția 23, care s-a deplasat la un salon de cosmetică în timpul programului de lucru, a acționat conform procedurilor legale și a raportat ierarhic incidentul pentru clarificarea și dispunerea măsurilor corective care se impun în astfel de situații de către comisia de control stabilitată în acest scop", a transmis Jandarmeria într-un comunicat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.