Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Bistriţa a ajuns la spital cu maxilarul fracturat, după ce ar fi fost bătut la comanda unui notar public

Bărbatul îl acuză pe un notar public că ar fi pus un fost sportiv să îl lovească, după ce ar fi avut un conflict cu acesta.

Vezi și

Bărbatul îl acuză pe un notar public că ar fi pus un fost sportiv să îl lovească, după ce ar fi avut un conflict cu acesta.

Scandalul ar fi început în momentul în care poliţistul l-ar fi surprins pe notar că a parcat maşina pe terenul din spatele casei lui. Agentul i-ar fi transmis să părăsească locul, iar notarul l-ar fi înjurat. Poliţistul susţine că, enervat că el ar fi filmat toată scena, notarul s-ar fi întors însoţit de un fost sportiv de performanţă.

Acesta l-ar fi lovit până când şi-a pierdut conştiinţa, iar totul s-ar fi petrecut de faţă cu fetiţa lui de numai 3 ani. Când şi-a revenit din leşin, poliţistul şi-ar fi găsit telefonul făcut bucăţi, la câteva sute de metri de casă.

Bărbatul susţine că a filmat și agresiunea, însă imaginile ar fi fost şterse de agresorii lui. Agentul a făcut plângere pe numele notarului, care neagă însă că ar fi fost implicat în incident. Poliţia a deschis un dosar penal in rem, pentru violare de domiciliu, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi furt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Bistriţa a ajuns la spital cu maxilarul fracturat, după ce ar fi fost bătut la comanda unui notar public