Antena Meniu Search
x

Un poliţist rutier din Iaşi a rămas ÎNCARCERAT după ce a intrat cu un Logan într-un stâlp - IMAGINI DRAMATICE

Un poliţist rutier din Iaşi a călcat pedala de acceleraţie prea tare şi a provocat un accident rutier. El a rămas încarcerat în maşina care a izbit un stâlp.

Un poliţist rutier din Iaşi a rămas ÎNCARCERAT după ce a intrat cu un Logan într-un stâlp

Un poliţist rutier din Iaşi a călcat pedala de acceleraţie prea tare şi a provocat un accident rutier. El a rămas încarcerat în maşina care a izbit un stâlp.

Accidentul s-a produs pe Calea Chişinăului din Iaşi, după ce şoferul unui Logan, Mihai Ceapă, în vârstă de 45 de ani, agent şef adjunct în cadrul Biroului Rutier Iaşi, a pierdut controlul direcţiei, iar maşina a intrat în plin într-un stâlp, chiar în partea şoferului.

În urma impactului violent, maşina s-a încolăcit pe stâlp, iar bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, în stare de inconştienţă, potrivit presei locale.

Oamenii care se aflau pe stradă au intervenit imediat, au sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi au încercat să îl scoată pe şofer din maşină, însă fără succes. Apoi, ei au încercat să scoată bornele bateriei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un poliţist rutier din Iaşi a rămas ÎNCARCERAT după ce a intrat cu un Logan într-un stâlp - IMAGINI DRAMATICE