Antena Meniu Search
x

Video Un primar preţios. Diamantele confiscate de DNA de la Daniel Tudorache sunt reale și ar valora 9 milioane de lei

Un primar preţios. Expertiza în dosarul diamantelor, dosar de mare corupţie în care este anchetat Daniel Tudorache, fostul edil al Sectorului 1, este gata! Bijuteriile ridicate de procurori din casa politicianului sunt autentice şi valorează milioane de euro!

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 09.12.2021, 20:09

Vezi și

E treaba procurorilor să stabilească de unde a avut sumele de bani Dan Tudorache şi dacă pot fi justificate în instanţă. Dan Tudorache spunea că bijuteriile nu sunt ale lui, ci ale fostei soţii. Soţie de care a divorţat în urmă cu 28 de ani. Vorbim despre diamante, bijuterii de aur şi ceasuri, iar valoarea acestora se ridică la 9 milioane de lei. Este vorba despre un dosar de mare corupţie, procurorii îl anchetează pe fostul primar al Sectorului 1 pentru spălare de bani şi complicitate la trafic de influenţă.

În acest dosar mai sunt certaţi şi fosta lui soţie, dar şi un apropiat al primarului. Apropiat care ar fi cerut de la un om de afaceri o cotă parte dintr-un contract încheiat cu o instituţie aflată în subordinea Primăriei Sectorului 1, bani care ar fi ajuns mai departe, spun procurorii, la Dan Tudorache.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un primar preţios. Diamantele confiscate de DNA de la Daniel Tudorache sunt reale și ar valora 9 milioane de lei