Antena Meniu Search
x

Video Un profesor din Iaşi ar fi intrat în casa unui elev și l-a bătut cu cureaua, după ce copilul l-ar fi desenat într-o caricatură. S-a oferit apoi să-l mediteze

Situaţie revoltătoare la Iaşi unde un profesor este acuzat că a bătut un elev. Bărbatul era supărat că băiatul de doar 11 ani l-ar fi desenat într-o caricatură. Profesorul a mers acasă la copil și l-a lovit cu o curea chiar de față cu asistenta maternală care îl îngrijeşte. După întreaga scenă, s-a oferit să mediteze elevul. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 16.02.2023, 14:02

Imagine ilustrativă Vezi și

În cursul zilei de ieri, profesorul şi-a înaintat demisia în faţa directoarei şcolii, spunând că a făcut asta pentru că a auzit că şi alţi părinţi sunt îngrijoraţi de ce s-ar putea petrece la respectivele orele. Însă, susţine că este nevinovat în faţa acuzaţiilor care i se aduc.

Asistenta maternală care îl are în grijă pe copilul de 11 ani spune că pe data de 2 februarie bărbatul a venit acasă pentru a-i atrage atenţia cu privire la o caricatură care îl înfăţişa pe profesor într-o situaţie obscenă. Până să-l ajungă din urmă, deja l-ar fi atacat pe elev, lovindu-l cu pumnii şi palmele peste faţă, dar şi cu o curea. În plus, femeia a spus că s-a temut că ar putea fi şi ea atacată. 

A doua zi, aceasta a mers să depună plângere şi a fost anunţată conducerea şcolii. După, profesorul s-ar fi lăudat inclusiv în cancelerie cu o corecţie aplicată băiatului. A fost deschis un dosar penal şi se continuă verificările. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un profesor din Iaşi ar fi intrat în casa unui elev și l-a bătut cu cureaua, după ce copilul l-ar fi desenat într-o caricatură. S-a oferit apoi să-l mediteze