Antena Meniu Search
x

Un profesor din Zimnicea, reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat sexual mai multe eleve

Un cadru didactic din Zimnicea a fost reţinut pentru 24 de ore şi i s-a întocmit dosar penal pentru agresiune sexuală asupra unor eleve, informează, joi, IPJ Teleorman.

de Redactia Observator

la 10.11.2022, 21:52

Un profesor din Zimnicea, reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat sexual o elevă - Shutterstock

"În urma apariţiei unor informaţii în mediul online privind faptul că un cadru didactic de la o unitate de învăţământ din oraşul Zimnicea ar fi exercitat unele "apropieri nefireşti" faţă de anumite eleve cu ocazia cursurilor desfăşurate în incinta unităţii şcolare, Compartimentul de Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: în baza aspectelor semnalate în spaţiul public, la data de 04.11.2022, în urma verificărilor efectuate de poliţişti la unitatea respectivă de învăţământ, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de agresiune sexuală", precizează IPJ Teleorman.

Reţinut pentru agresiune sexuală

Conform sursei citate, bărbatul acuzat a fost reţinut, joi, pentru 24 de ore. "În prezent a fost pusă în mişcare acţiunea penală iar procurorul de caz a înaintat dosarul penal la instanţa de judecată cu propunerea de arestare preventivă", mai informează IPJ Teleorman.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un profesor din Zimnicea, reţinut pentru 24 de ore, după ce ar fi agresat sexual mai multe eleve