Antena Meniu Search
x

Un ROMÂN a fost RĂNIT în atentatul terorist de la Barcelona. Ministerul Afacerilor Externe confirmă

Un român se află printre victimele atentatului de la Barcelona. Potrivit unor surse, românul a fost rănit. Conaţionalul a primit îngrijiri medicale.

UPDATE 11:56: Un cetăţean român a fost identificat printre persoanele rănite în urma atacului terorist comis joi la Barcelona, anunţă Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Ministerul Afacerilor Externe transmite că, în urma demersurilor făcute sub coordonarea Celulei de criză a MAE, convocată din dispoziţia ministrului Afacerilor Externe, a fost identificat un cetăţean român printre persoanele rănite în urma atentatului terorist din Barcelona.

Cetăţeanul român a fost spitalizat, iar potrivit informaţiilor disponibile la acest moment, starea sa este stabilă.

Reprezentanţii Consulatului General al României la Barcelona se vor deplasa la spitalul în care persoana rănită este internată, pentru a acorda asistenţă consulară, a adăugat MAE.

Pe acelaşi subiect

ŞTIREA INIŢIALĂ

Un român se află printre victimele atentatului de la Barcelona. Potrivit unor surse, românul a fost rănit. Conaţionalul a primit îngrijiri medicale.

Treisprezece persoane au murit, iar alte 80 au fost rănite, după ce o furgonetă a intrat în mulţime, joi după-amiază, în zona turistică La Rambla din Barcelona.

Ministrul catalan de Interne Joaquim Forn spunea că, ”din nefericire, numărul morţilor probabil va creşte”. Poliţia a a nunţat că este vorba despre un atac terorist.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un ROMÂN a fost RĂNIT în atentatul terorist de la Barcelona. Ministerul Afacerilor Externe confirmă