Antena Meniu Search
x

Un român a rămas fără maşina Audi Q5 de 40.000 de euro în Vama Arad. Este cercetat şi pentru tăinuire

Un autoturism marca Audi Q5, în valoare de 40.000 de euro, furat din Germania a fost găsit de poliţiştii de frontieră la vama Arad. 

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 12:14

- politiadefrontiera.ro

Un autoturism în valoare de 40.000 de euro furat din Germania şi căutat de autorităţile de acolo a fost găsit în Punctul de Trecere a Frontierei Vărsând, când un român încerca să îl introducă în ţară.

"S-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat, cetăţean român, la volanul unui autoturism marca Audi Q5, înmatriculat în Germania. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania, în urmă cu două săptămâni. Bărbatul a declarat faptul că nu are cunoştinţă despre faptul că autoturismul este căutat de autorităţi", a transmis, vineri, Poliţia de Frontieră Arad, potrivit Agerpres.

Autoturismul a fost indisponibilizat iar în continuare se fac cercetări pentru infracţiunea de tăinuire.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un român a rămas fără maşina Audi Q5 de 40.000 de euro în Vama Arad. Este cercetat şi pentru tăinuire