Antena Meniu Search
x

Un român ''descurcăreţ'' a făcut bişniţă cu metal pe post de bijuterii de aur. S-a dat drept străin şi a făcut profit de 1.200 de lei

Găselniţa care ar fi trebuit să îi aducă un profit colosal! Un bărbat din Satu Mare este cercetat pentru înşelăciune, după ce s-a dat drept cetăţean străin şi i-a vândut unui alt bărbat "bijuterii", despre care s-a aflat că erau din metal comun, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean. 

de Redactia Observator

la 17.11.2022, 16:48

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Bărbatul ''descurcăreţ'' s-a dat drept cetăţean străin şi a vândut "bijuterii" din metal comun. A fost atât de convingător încât un om chiar i-a căzut în plasă. 

"Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale efectuează verificări faţă de un bărbat, de 45 de ani, din Satu Mare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune. În fapt, bărbatul, dându-se drept cetăţean străin, a abordat, pe stradă, un sătmărean, de 53 de ani, oferindu-i acestuia spre vânzare, mai multe obiecte, constând în bijuterii, despre care a afirmat că ar fi din metal preţios. Sătmăreanul le-a achiziţionat cu suma de 1.200 lei şi a constatat ulterior că sunt din metal comun", a transmis IPJ.

Poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un român ''descurcăreţ'' a făcut bişniţă cu metal pe post de bijuterii de aur. S-a dat drept străin şi a făcut profit de 1.200 de lei