Antena Meniu Search
x

Un severinean a rămas fără o bucată din ureche, după ce l-a mușcat pe stradă un trecător. Primul l-a înjurat pe al doilea, în fața unei pizzerii

Scene tragicomice, noaptea trecută, în fața unei pizzerii din Mehedinți, după ce un bărbat a fost mușcat de un altul, care venise să ridice o comandă. Din primele informații, agresorul s-ar fi dat jos dintr-o mașină de Franța și, după cateva discuții și injurii, l-a luat de gât pe severinean și l-a mușcat de ureche. 

de Alin Ghiciulescu

la 17.10.2022, 13:42

Un severinean a rămas fără o bucată din ureche, după ce a înjurat pe stradă un trecător - Observator

Un bărbat a ajuns spital, iar cel de-al doilea la poliție, după ce ultimul l-a mușcat pe cel dintâi de ureche, deranjat de injuriile pe care primul i le-ar fi adresat gratuit. Incidentul a avut loc, noaptea trecută, în fața unei pizzerii din Mehedinți.

Mușcat de ureche de cel pe care-l înjurase

"La data de 17 octombrie a.c., ora 02.30, Poliția municipiului Drobeta-Turnu Severin a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat de 36 de ani, din municipiu, despre faptul că, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, a fost mușcat de ureche de către o persoană necunoscută. În urma cercetărilor efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că, pe fondul consumului de alcool, persoana vătămată, în timp ce se afla pe strada Alion 5A, ar fi început să adreseze injurii unui bărbat care ar fi venit să ridice o comandă de la restaurant, fiind mușcat de urechea dreaptă de acesta din urmă.

ărbatul a fost transportat la o unitate medicală, pentru investigații de specialitate", a transmis IPJ Mehedinți.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un severinean a rămas fără o bucată din ureche, după ce l-a mușcat pe stradă un trecător. Primul l-a înjurat pe al doilea, în fața unei pizzerii