Antena Meniu Search
x

Video "Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov!" Tânără făcută KO de un bărbat, chiar în fața primăriei, sub ochii trecătorilor

O tânără a fost lovită fără milă de către un bărbat, chiar în fața primăriei din Brașov, în noaptea de joi spre vineri. După ultima lovitură primită, cea mai severă, femeia a picat lată pe asfalt. Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări. Între timp, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Brașov și va depune o plângere penală pe numele individului. Cazul a fost mediatizat de organizația non-guvernamentală ASUM.

de Redactia Observator

la 24.06.2022, 17:26

preview: captură video Facebook / ASUM Vezi și

'Imagini șocante în centrul Brașovului! În cursul nopții, în jurul orelor 3, o tânără a fost victima unei agresiuni fizice. Evenimentul s-a petrecut peste drum de Modarom, în fața Primăriei Brașov! Aceasta a fost lovită, de două ori, de o persoană de sex masculin. Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov! A fost apelat serviciul de urgență 112. La fața locului s-au deplasat echipaje de Poliție, Jandarmerie dar și o Ambulanță. Tânăra a fost transportată de urgență la unitatea medicală de primiri urgențe din Brașov. Solicităm public IPJ Brașov lămuriri cu privire la acest caz îngrozitor. Mai sunt cetățenii în siguranță pe domeniul public? Individul, smardoiul ăsta, a fost identificat? A fost reținut...!?", au scris pe Facebook cei de la Asociația pentru Siguranță Urbană și Mediere (ASUM), o organizație non-guvernamentală.

Tânără bătută în Brașov. Poliția a deschis un dosar penal și face cercetări pentru "loviri și alte violențe"

"Acesta este smardoiul! Poliția îl caută! Băiat de băiat! (...) Dureros este că, o mulțime de persoane au asistat la incident dar nimeni nu a intervenit. Nici măcar "băiatul de băiat, smardoiul de femei" nu a schițat nimic după lovitură, măcar să o ridice, să vadă dacă este ok! (...) Conducerea IPJ Brașov ne-a transmis că..."La nivelul Poliției Municipiului Brașov - Secția 1 Poliție sunt efectuate cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de "lovirea sau alte violențe", instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor"! (...) În această dimineață, victima s-a prezentat la Serviciul de Medicină Legală Brașov în vederea evaluării! Tot astăzi va depune și o plângere penală împotriva agresorului. Avem încredere că Poliția îl va identifica pe "băiat"! Din ce am aflat noi, acesta ar fi din București! Nu suntem siguri de informație!", au precizat reprezentanții organizației ASUM.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Un smardoi, un chiloțar, un Rambo de Brașov!" Tânără făcută KO de un bărbat, chiar în fața primăriei, sub ochii trecătorilor