Antena Meniu Search
x

Video Un șofer a făcut dezastru cu mașina de teren, în Târgu Jiu. A spulberat un magazin în centrul orașului, după ce s-a urcat beat la volan

Accident violent în Târgu-Jiu. Un şofer de 52 de ani a intrat cu maşina de teren într-un magazin de accesorii pentru telefoane. După testare, poliţiştii au aflat că şoferul urcase băut la volan. 

Diana Speretoiu
de Diana Speretoiu

la 08.12.2023, 13:46

Vezi și

Un șofer băut a pierdut controlul volanului, azi dimineață, și s-a înfipt cu mașina de teren într-un magazin din Târgu Jiu. Imediat după impact, maşina, care este dotată cu sistem eCall, a apelat automat 112. Așa a aflat poliția despre acest eveniment. 

A spulberat cu mașina de teren un magazin, în Târgu Jiu

"La data de 8 decembrie 2023, polițiști din cadrul Biroului Rutier Târgu-Jiu au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în municipiu. Din primele verificări efectuate de polițiștii ajunși la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Nistoreşti, județul Vrancea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din municipiul Târgu Jiu, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un perete al unui imobil. 

Conducătorul auto se afla sub influența băuturilor alcoolice cu o concentrație de 0,94 mg/litru alcool pur în aerul expirat", au transmis reprezentanţii IPJ Gorj.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă pagubele materiale sunt importante. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un șofer a făcut dezastru cu mașina de teren, în Târgu Jiu. A spulberat un magazin în centrul orașului, după ce s-a urcat beat la volan