Antena Meniu Search
x

Video Un șofer a intrat cu duba în autoplatforma a doi muncitori din Suceava, care montau luminițe de Crăciun

Răniţi în timp ce montau decoraţiunile de Crăciun! Au păţit-o doi muncitori din Suceava, în timp ce se aflau pe o autoplatformă. Aceasta a fost acroşată de o dubă, aşa că muncitorii au căzut de la trei metri înălţime. Cei doi au ajuns la spital.

de Redactia Observator

la 25.11.2021, 08:56

Vezi și

Cei doi muncitori tocmai montau o instalaţie de iluminat într-un brad din oraş, când braţul macaralei pe care o foloseau a fost acroşat de o dubă.

  • Șofer: Nu aveam cum să văd acolo sus. 

Şoferul spune că era primul la semafor, iar când a plecat a simţit că vehiculul o ia într-o parte.

  • Șofer: N-am văzut. Maşina era pe trotuar. Nu m-am uitat atent, eu mă uitam în faţă. Am văzut semaforul şi am plecat, nu m-am uitat. Când am plecat am mers puţin şi m-a împins într-o parte dintr-o dată. Atât am simţit, nu am simţit altceva.
Pe acelaşi subiect

Muncitorii au fost transportați la spital

În urma impactului, cei doi muncitori de 55 şi 37 de ani au căzut de la o înălţime de trei metri. Unul dintre ei a suferit o fractură de stern, celălalt mai multe leziuni în zona bazinului. Ambii au fost duşi la spital. La locul accidentului au ajuns şi reprezentanţii Domeniului Public Suceava. Aceştia vor încerca să se lămurească dacă lucrările de montare a luminiţelor s-au făcut corect.

  • Reporter: Era nacela însoţită de un echipaj de Poliţie Locală?
  • Marian Andronache, șef Domeniul Public Suceava: Nici asta n-am apucat să întreb. Dar fiind... am înţeles că era calată pe trotuar, poate că nici nu avea nevoie de asta. Dar, de regulă, Poliţia Locală merge cu ei.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi vor încerca să stabilească a cui a fost vina pentru accident.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un șofer a intrat cu duba în autoplatforma a doi muncitori din Suceava, care montau luminițe de Crăciun