Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un șofer beat a făcut prăpăd cu mașina, pe o șosea din Gorj. A lovit parapetele din beton și s-a oprit în curtea unei case

Accident teribil, în această dimineață, la Vârț, în județul Gorj, după ce un tânăr a pierdut controlul volanului într-o curbă, a lovit parapetele de beton, a ieșit de pe șosea și s-a oprit cu mașina în gardul unei case aflate pe marginea drumului. Șoferul și alte trei persoane au ajuns la spital. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.02.2023, 12:21

Una dintre victime a fost încarcerată și a avut nevoie de manevre de resuscitare.

"ISU Gorj a intervenit pentru gestionarea unei situații de urgență generata de un accident rutier produs pe raza localității Vârț, oraș Rovinari, în urma căruia au rezultat 4 victime, dintre care 1 încarcerată și inconștientă. La fața locului s-au deplasat echipajele de pompieri din cadrul ISU Gorj cu două autospeciale cu modul de descarcerare și doua ambulante SMURD, precum și două ambulanțe SAJ Gorj. Persoana încarcerată a fost extrasă din autoturism, i-au fost aplicate primele îngrijiri medicale la fața locului, devenind astfel conștientă, ulterior fiind transportată la spital. La fața locului, victimele accidentului au fost evaluate medical de către echipajele specializate, ulterior fiind transportate la spital de către ambulanțele SMURD și SAJ Gorj", a informat ISU Gorj.

Accident la Vârț în Rovinari: șoferul era băut

Potrivit polițiștilor gorjeni, șoferul care a provocat accidentul de la Vârț era băut.

Pe acelaşi subiect

"La data de 4 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Rovinari au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, cu privire la producerea unui accident rutier cu victime pe DN 66, localitatea Vîrț, județul Gorj. Din primele verificări efectuate, s-a constatat faptul că, un tânăr de 26 de ani, din comuna Costești, județul Vâlcea în timp ce conducea un autoturism din direcția Târgu-Jiu-Rovinari, în condiții ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu parapeți din beton, ulterior ricoșând în gardul unui imobil.

În urma impactului a rezultat rănirea  conducătorului auto, precum și a altor trei bărbați cu vârste cuprinse între 39 și 44 de ani, din județul Gorj și județul Vâlcea, aceștia fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat", au transmis și reprezentanții IPJ Gorj.

Polițiștii continuă cercetările, pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului. A fost întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub infuența băuturilor alcoolice.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Diana Speretoiu -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Evenimente » Un șofer beat a făcut prăpăd cu mașina, pe o șosea din Gorj. A lovit parapetele din beton și s-a oprit în curtea unei case