Antena Meniu Search
x

Video Un şofer beat criţă, oprit de poliţişti după 17 kilometri: oamenii legii i-au lovit maşina pentru a pune capăt cursei. Bărbatul avea şi o macetă

Un individ beat criţă a vrut să-şi testeze talentul de şofer în miez de noapte. După ce s-a urcat la volan şi a demarat în trombă, a ignorat semnele poliţiştilor şi a gonit cu autospecialele pe urma lui nu mai puţin de 17 kilometri. Când în sfârşit a fost prins, tânărul teribilist a pozat în victimă. A găsit explicaţie şi pentru maceta pe care o avea pe bancheta din spate: a tăiat lemne cu ea, pentru grătarul de 1 Mai.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 08:19

Vezi și

Ameţit zdravăn de aburii alcoolului, şoferul turmentat nu a tras pe dreapta la semnalele poliţiştilor ieşeni. Ba din contră - a călcat cu putere pedala de acceleraţie. Poliţiştii au pornit imediat în urmărirea lui şi au reuşit să-l prindă abia după 17 kilometri. După o scurtă verificare, poliţiştii au descoperit că alcoolul nu era singura problemă a şoferului. În maşina tânărului au găsit şi o macetă, iar explicaţiile acestuia au fost de-a dreptul halucinante.

  • Poliţist: Cu maceta aia din spate, ce faci cu ea?
  • Şofer: Poftim?
  • Poliţist: Ce faci cu maceta aia din spate?
  • Şofer: Am fost la grătar. Am despicat lemne. Nu fac nimic cu ea.

Urmărirea s-a încheiat abia după ce echipajul de poliţie ar fi lovit din plin autoturismul fugarului. Oamenii legii l-au încătuşat, iar medicii l-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul ar fi provocat un scandal și în trafic, cu câteva momente înainte de a fi urmărit, când a sărit la bătaie la un alt conducător auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un şofer beat criţă, oprit de poliţişti după 17 kilometri: oamenii legii i-au lovit maşina pentru a pune capăt cursei. Bărbatul avea şi o macetă