Antena Meniu Search
x

Video Un șofer care se grăbea cu fetiția la spital a spulberat o ambulanță cu pacient, în București. Un copil de 6 ani, printre răniți

Grav accident de circulaţie, seara trecută, în Capitală. O ambulanţă, în care se aflau un pacient şi personalul medical, s-a răsturnat după ce a fost lovită din plin de un autoturism. În cele două maşini se aflau, în total, nouă persoane, iar patru dintre ele au fost transportate la spital. Printre acestea, şi un copil de doar şase ani.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 04.04.2023, 07:59

Vezi și

Impactul violent a avut loc aseară, puţin după ora 23, în Sectorul 6 al Capitalei, la intersecţia dintre Bulevarul Geniului cu Bulevardul Iuliu Maniu. În ambulanţă, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, se afla un pacient. Şoferul autoturismului nu a acordat prioritate autospecialei aflate în misiune şi a lovit-o în plin. Coliziunea a fost atât de puternică încât ambulanţa s-a răsturnat.

Cristian Ivan  - ISUBIF: Am fost solicitaţi pentru un accident între două autoturisme, între care o ambulanţă de la ISU Giurgiu. La faţa locului am intervenit cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stigere, o ambluanţă UTIM, două ambulanţe tip B de la SMURD şi o ambulanţă din cadrul SABIF. 

Printre răniţi s-a aflat şi un copil

În salvare erau patru persoane, iar în maşină se aflau alţi cinci oameni. Un paramedic şi o femeie în vârstă de 29 de ani, aflată în maşină, au fost transportaţi la Spitalul Universitar pentru îngrijiri medicale. Printre răniţi s-a aflat şi un copil.

Ana Grigore - reporter Observator: Fetiţa de şase ani, pasageră şi ea în autoturism, a fost transportată la spitalul Grigore  Alexandrescu iar pentru că prezenta răni minore, a fost externată la scurt timp.

Şoferul care nu a acordat prioritate autospecialei se grăbea să ajungă cu fetiţa chiar la Spitalul Grigore  Alexandrescu, pentru a trata o răceală, spun surse Observator. Cei doi şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar rezultatele au fost negative. Pentru mai bine de 3 ore circulația a fost blocată pe bulevardul Iuliu Maniu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un șofer care se grăbea cu fetiția la spital a spulberat o ambulanță cu pacient, în București. Un copil de 6 ani, printre răniți