Antena Meniu Search
x

Video Un şofer cu doi copii în maşină a făcut prăpăd pe un drum din Dâmboviţa, după o urmărire cu poliţia

Un şofer din Târgovişte a lovit o maşină în trafic, încă una parcată şi era să calce şi un pieton, după ce a ajuns pe trotuar. Totul după ce a încercat să fugă de poliţiştii care îi ceruseră să tragă pe dreapta. Culmea, avea şi doi copii în maşină, care au ajuns la spital. Nu a fost singurul incident de acest fel. În Focşani, alt şofer care a fost urmărit pe o distanţă de un kilometru a sfârşit prin a muşca un poliţist în încercarea de a scăpa.

de Redactia Observator

la 09.07.2021, 08:32

Vezi și

"Am avut noroc că mi-am dat seama ce se poate întâmpla". Bărbatul a sărit în ultima clipă din calea maşinii urmărite de poliţie. Este încă în stare de şoc. 

Șoferul este un bărbat de 27 de ani, din Târgoviște. Conducea un autoturism cu volanul pe partea dreapta. În trafic, o maşină de poliţie i-a făcut semn să tragă pe dreapta. Însă tânărul a accelerat. Într-o intersecţie s-a ciocnit de altă maşină, apoi a ricoșat pe trotuar unde a lovit un autoturism parcat, un stâlp și un gard. "Am auzit scrârţâit de cauciucuri. Şi apoi a apărut maşina Poliţiei. Şi mi-am dat seama că e urmărit de Poliţie", spune un pieton.

Doi copii se aflau în maşina urmărită de poliţie

În bolidul cu volan pe dreapta se mai aflau încă 4 persoane, printre care și doi copii. "La locul intervenţiei am găsit 3 autourisme implicate în accident din care au rezultat 3 victime, doi copii şi un adult, conducătoarea auto a unui autoturism", a declarat Daniel Ştefănescu, ISU Dâmboviţa.

Victimele au fost duse la spital, iar şoferul la secția de poliție unde i s-a deschis un dosar penal. Rămâne un mister de ce a fugit de poliţie. Nu era băut, iar permisul de conducere era valabil.

Un incident similar a avut loc şi în Focşani. Un bărbat de 24 de ani a fost urmărit prin oraş de poliţie, după ce a fugit de la locul unui accident. După ce a fost prins, individul a muşcat unul dintre agenţi, încercând să scape. Şoferul avea o alcoolemie de 1,07 miligrame de alcool pur în aerul expirat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Un şofer cu doi copii în maşină a făcut prăpăd pe un drum din Dâmboviţa, după o urmărire cu poliţia