Antena Meniu Search
x

Video Un şofer de 55 de ani a plonjat cu maşina în râu, după ce a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, în Bistriţa-Năsăud

Un şofer de 55 de ani a fost la un pas de tragedie, seara trecută, în judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce i s-a făcut rău la volan şi a ajuns cu maşina într-un râu. 

de Redactia Observator

la 19.09.2022, 08:17

Vezi și

Pe imaginile surprinse de un alt şofer care circula pe Drumul Naţional 17 se poate observa cum bărbatul pierde controlul volanului şi ajunge cu maşina pe contrasens. Alte două maşini trec razant pe lângă el şi evită coliziunea.

A plonjat cu maşina în râu

La un moment dat, şoferul trage brusc de volan dreapta, intră cu autoturismul într-un şanţ, iar apoi plonjează de la 5 metri distanţă în râul Şieu. 

Din fericire pompierii l-au găsit conştient pe bărbat. După ce i-au acordat primul ajutor, l-au transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Bistriţa. Conducătorul auto a fost testat cu aparatele etilotest şi drugtest, rezultatele fiind negative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un şofer de 55 de ani a plonjat cu maşina în râu, după ce a pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens, în Bistriţa-Năsăud