Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un şofer de autobuz din Voluntari a făcut infarct la volan, chiar la intrare în Bucureşti. Călătorii aflaţi în vehicul au făcut atacuri de panică

Un şofer de autobuz din Voluntari a făcut infarct la volan, în timp ce se deplasa pe Șos București-Ploiești, dinspre Bd. Aerogării către Complex Comercial Băneasa, vineri dimineaţa.

de Ana Grigore

la 06.09.2024 , 14:33

Un şofer de autobuz din Voluntari a făcut infarct la volan, chiar la intrare în Bucureşti. Călătorii aflaţi în vehicul au făcut atacuri de panică

Bărbatul a pierdut controlul asupra volanului şi a intrat în coliziune cu un indicator. Călătorii aflaţi în autobuz au făcut atac de panică.

În ciuda eforturilor medicii sosiţi la faţa locului, pentru şoferul de 56 de ani nu s-a mai putut face nimic decât să se constate decesul.

Ce spun poliţiştii

Articolul continuă după reclamă

Ðin primele date, conducătorul unui autobuz STV, în vârstă de 56 de ani, care se deplasa pe Șos București-Ploiești, dinspre Bd. Aerogării către Complex Comercial Băneasa, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un indicator.

A fost constatat decesul conducătorului STV la fața locului, după ce în prealabil echipajele medicale i-au efectuat manevre de resuscitare.

Ana Grigore Like

Mereu am fost curioasă să aflu ce se întâmplă în jurul meu, să cunosc oameni și povești. Meseria aceasta mă caracterizează cel mai bine și cred că ea m-a ales pe mine înainte ca eu să o aleg pe ea.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Un şofer de autobuz din Voluntari a făcut infarct la volan, chiar la intrare în Bucureşti. Călătorii aflaţi în vehicul au făcut atacuri de panică