Antena Meniu Search
x
LIVE

Un șofer de TIR din Iași a făcut infarct la volan, pe A1 Sibiu – Deva. Bărbatul de 47 de ani a murit

Tragedie, luni seară, pe autostrada A1 Sebeș - Sibiu, unde unui șofer de TIR i s-a făcut rău la volan, între Apoldu și Săliște. În ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita, bărbatul de 47 de ani din Iași a murit.

De Veronica Micu la 10.11.2020, 07:15
  • Șoferul de TIR din Iași a murit la 47 de ani.
  • Bărbatul nu a răspuns manvrelor de resuscitare.

Potrivit IPJ Sibiu, pe autostrada A1, la kilometrul 275, între Apoldu și Săliște, șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu a pierdut controlul direcției de deplasare, izbindu-se cu camionul de parapeți.

Bărbatul de 47 de ani ar fi făcut infarct la volan, scrie publicația Ora de Sibiu.

"Șoferul unui ansamblu TIR condus spre Sibiu a pierdut controlul direcției de deplasare, a lovit glisiera din dreapta, apoi a intrat în coliziune cu cea mediană. Din primele informații de la fața locului, ar fi vorba de cauze medicale", anunța aseară Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, la scurt tim după producerea accidentului.

Șoferul de TIR a murit, nu a răspuns manvrelor de resuscitare

La fața locului au intervenit un echipaj de pompieri și două echipaje SMURD.

Medicii l-au găsit pe bărbatul de 47 de ani inconștient.

Au efectuat manevre de resuscitare, însă, în ciuda eforturilor, ieșeanul a fost declarat decedat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un șofer de TIR din Iași a făcut infarct la volan, pe A1 Sibiu – Deva. Bărbatul de 47 de ani a murit