Antena Meniu Search
x

Un şofer din Alba Iulia s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism

Un bărbat din Alba Iulia a trecut printr-o experienţă ciudată şi greu de explicat. Omul s-a trezit fără maşină chiar dacă parcase regulamentar, pe locul său.

de Redactia Observator

la 08.06.2021, 21:14

Un şofer din Alba Iulia s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism

Potrivit Adevărul, bărbatul din Alba Iulia şi-a parcat maşină pe acelaşi loc pe care o făcea de ani buni. După câteva zile, Poliţia Locală a ridicat maşina pentru că a fost parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi, iar poliţiştii au aplicat şi amenda aferentă în acest caz.

Partea cu adevărat ciudată este că proprietarul nu mai mişcase maşina din acel de aproximativ o lună. Ceea ce înseamnă că marcajul pentru persoanele cu dizabilităţi a fost făcut pe sub autoturism, în timp ce autovehiculul era parcat în acel loc.

Pentru a recupera maşina, omul a fost nevoit să achite o taxă şi a contestat în instanţă procesul verbal prin care s-a dispus ridicarea autoturismului. În instanţă, judecătorul a dispus anularea dispoziţiei de ridicare şi restituirea taxei în valoare de 452 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer din Alba Iulia s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism