Meniu
Search
x

Un şofer din Alba Iulia s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism

Un bărbat din Alba Iulia a trecut printr-o experienţă ciudată şi greu de explicat. Omul s-a trezit fără maşină chiar dacă parcase regulamentar, pe locul său.

De Redactia Observator la 08.06.2021, 21:14

Potrivit Adevărul, bărbatul din Alba Iulia şi-a parcat maşină pe acelaşi loc pe care o făcea de ani buni. După câteva zile, Poliţia Locală a ridicat maşina pentru că a fost parcată pe un loc destinat persoanelor cu dizabilităţi, iar poliţiştii au aplicat şi amenda aferentă în acest caz.

Partea cu adevărat ciudată este că proprietarul nu mai mişcase maşina din acel de aproximativ o lună. Ceea ce înseamnă că marcajul pentru persoanele cu dizabilităţi a fost făcut pe sub autoturism, în timp ce autovehiculul era parcat în acel loc.

Pentru a recupera maşina, omul a fost nevoit să achite o taxă şi a contestat în instanţă procesul verbal prin care s-a dispus ridicarea autoturismului. În instanţă, judecătorul a dispus anularea dispoziţiei de ridicare şi restituirea taxei în valoare de 452 de lei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un şofer din Alba Iulia s-a trezit cu maşina ridicată după ce locul de parcare a fost marcat pe sub autoturism

Breaking News

Vremea se schimbă radical

Vremea se schimbă radical