Antena Meniu Search
x

Un şofer din Cluj şi-a găsit ocupat locul de parcare şi a lăsat un creion şi un plic în geam. Cum a reacţionat celălalt şofer

Disputele pe locul de parcare se rezolvă altfel în Cluj. Un şofer care şi-a găsit locul de parcare ocupat de altcineva a avut o reacţie care i-a surprins pe mulţi.

de Redactia Observator

la 04.06.2021, 14:35

Un şofer din Cluj şi-a găsit ocupat locul de parcare şi a lăsat un creion şi un plic în geam. Cum a reacţionat celălalt şofer
- Captură Facebook

Proprietarul locului de parcare a lăsat în ştergătoarele maşinii parcate un plic în care se afla şi un creion, informează Ziua de Cluj.

"Stimate şofer, îţi ofer cu drag instrumentele necesare pentru a lăsa un număr de telefon, în cazul în care eşti nevoit să ocupi locul de parcare al altcuiva. Respect", a fost mesajul scris pe plic.

Răspunsul şoferului care a ocupat fraudulos locul de parcare a fost pe măsură. Acesta şi-a recunoscut vina şi şi-a cerut scuze pentru gestul pe un grup de Facebook al şoferilor din Cluj.

"Pentru început doresc să mulţumesc proprietarului parcării pentru diplomaţia de care a dat dovadă şi duşul rece pe care l-am primit în momentul citirii mesajului lăsat. Am greşit, recunosc! Nu are rost să încerc să dau explicaţii deoarece a fost vina mea 100%. Voi păstra acest mesaj pentru a şti altădată să nu mai ocup un loc de parcare care nu-mi aparţine. Mea culpa", a fost mesajul transmis de şoferul care a parcat ilegal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un şofer din Cluj şi-a găsit ocupat locul de parcare şi a lăsat un creion şi un plic în geam. Cum a reacţionat celălalt şofer