Video

Un şofer neatent a fost izbit în plin de tramvai. Din cauza impactului, tramvaiul a sărit de pe şine şi a început să scoată fum

De Redactia Observator.
Publicat: 01.05.2021, 08:24.
Actualizat: 01.05.2021, 10:28

O clipă de neatenţie putea să-l coste viaţa pe un şofer din Iaşi.

Bărbatul nu s-a asigurat când a virat la stânga și a fost izbit în plin de un tramvai. Rămas încarcerat în autoturism, conducătorul auto a fost scos de angajaţii ISU. Acesta a transportat la spital pentru îngrijiri medicale, însă starea lui nu este una gravă.

În urma impactului, tramvaiul a sărit de pe şine şi a început să scoată fum. Pompierii au intervenit şi s-au asigurat că nu va izbucni un incendiu. Circulaţia a fost blocată în zonă până când garnitura a fost montată la loc.

Citește și:

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.