Antena Meniu Search
x

Un şofer prins mort de beat la volan, cu permisul anulat, a dormit în arestul Poliţiei, în timp ce era audiat

Un orădean a fost reţinut de poliţiştii rutieri, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi cu permisul anulat.

Un şofer prins mort de beat la volan, cu permisul anulat, a dormit în arestul Poliţiei, în timp ce era audiat

Un orădean a fost reţinut de poliţiştii rutieri, după ce a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice, dar şi cu permisul anulat din pricina unei condamnări definitive cu care s-a ales anul trecut, tot pentru alcool la volan.

Bărbatul, de 42 ani, a fost oprit pe strada Căii Ferate, iar în urma testării cu aparatul etilotest s-a stabilit că avea o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Serviciul de Medicină Legală în vederea recoltării de probe biologice.

În urma verificărilor, polițiștii rutieri bihoreni au descoperit că acesta nici nu mai avea permis de conducere, actul fiind anulat anul trecut, după ce posesorul a fost condamnat definitiv la o amendă penală de 14.700 lei, tot pentru alcool la volan. Potrivit presei locale, şoferul băut a adormit în arestul Poliţiei, în timp ce era audiat.

Ca urmare, Bălan a fost reţinut pentru 24 de ore în Arestul Poliţiei, dar în prezent este anchetat în stare de libertate de polițiștii Serviciului Rutier Bihor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un şofer prins mort de beat la volan, cu permisul anulat, a dormit în arestul Poliţiei, în timp ce era audiat