Antena Meniu Search
x

Foto Un șofer și-a dus Mercedesul la ITP cu o bandă neagră lipită pe ledurile din bord care semnalau avarii. Reacția inspectorilor RAR

Un șofer cu Mercedes, care voia să își facă ITP-ul la mașină, a fost respins de două ori de inspectorii RAR din Caraș-Severin din cauza unor defecțiuni pe care a încercat să le ascundă cu bandă izolatoare.

de Redactia Observator

la 10.02.2022, 19:45

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Registrului Auto Român, în urmă cu câteva zile, autovehiculul din imagini a fost adus la RAR Caraș-Severin pentru efectuarea ITP, dar a fost respins. 

În cursul zilei de joi, proprietarul s-a prezentat din nou cu Mercedesul la RAR, după ce a “remediat” neconformitățile constatate. Mai exact reprezentanţii Registrului Auto Român au descoperit că șoferul nu a făcut altceva decât să acopere cu bandă neagră ledurile aprinse în bord și care semnalau probleme cu airbag-urile.

”În urmă cu câteva zile, autovehiculul din imagini a fost adus la RAR Caraș-Severin pentru efectuarea ITP, dar a fost respins. O să înțelegeți imediat de ce. Astăzi, proprietarul s-a prezentat din nou cu mașina la RAR, după ce a “remediat” neconformitățile constatate.

În continuare, explicațiile foto:

Foto 1 – aparent, un panou de bord care nu indică nicio defecțiune, poate doar puțină bandă de izolat în plus;

Foto 2 – colegii noștri au o vagă bănuială că banda de izolat ascunde un mic secret;

Foto 3 – bănuiala se confirmă;

Foto 4 – am descoperit ce ascundea banda de izolat.

Autovehiculul a fost din nou respins la ITP.Urmăriți-ne pagina pentru mai multe trucuri despre cum descoperim neconformitățile autovehiculelor pe care le verificăm!”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un șofer și-a dus Mercedesul la ITP cu o bandă neagră lipită pe ledurile din bord care semnalau avarii. Reacția inspectorilor RAR