Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Un şofer teribilist a creat haos în Brăila. După o repriză de drifturi în mijlocul bulevardului, a fugit de poliţie

Un tânăr în vârstă de 19 ani a fost amendat şi a rămas fără permis, după ce a creat haos, în această dimineaţă, pe un bulevard intens circulat din Brăila. Şoferul a făcut drifturi în mijlocul drumului, după care a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor.

de Redactia Observator

la 16.10.2024 , 13:16

Un tânăr din Brăila s-a ales cu o amendă de 1.650 de lei şi reţinerea permisului de conducere, după ce a confundat un bulevard din Brăila cu o pistă de raliu. Şoferul teribilst a fost filmat în timp ce făcea drifturi într-un moment în care, atât drumul cât şi trotuarele erau intens circulate.

"În această dimineață, în jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că un vehicul se deplasează haotic pe Calea Călărașilor. Polițiștii s-au deplasat imediat la fața locului, unde au efectuat semnalul regulamentar de oprire, șoferul continuându-și deplasarea. La scurt timp, acesta a fost oprit tot pe Calea Călărașilor, în zona Pieței Concordia. La volan a fost identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani, din Brăila. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.650 de lei, pentru conducere agresivă și neoprire la semnalele polițiștilor", au transmis reprezentanţii IPJ Brăila.

Ca măsură complementară, tânărului i-a fost reținut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Evenimente » Un şofer teribilist a creat haos în Brăila. După o repriză de drifturi în mijlocul bulevardului, a fugit de poliţie