Un soț devotat a murit fulgerător după un ultim mesaj trimis soției. Care a fost ultima dorință a britanicului

De Redactia Observator.
Publicat: 05.02.2021, 08:06.
Actualizat: 05.02.2021, 08:11

Un psiholog din Marea Britanie, descris de familie drept un „un tată și soț devotat” a murit fulgerător la vârsta de 32 de ani, după un mesaj trimis soției în care aceasta îl întreba dacă îi poate anunța  mama că bărbatul este internat în spital: „Încă nu”.

Stephen și Charlotte Wright

Stephen și Charlotte Wright

Charlotte Wright

Stephen Wright a murit pe 26 ianuarie în urma unei hemoragii intracerebrale. Bărbatul era tatăl a doi copii, iar de curând obținuse postul de psiholog clinician senior la spitalul Great Ormond.

“I-am pregătit cina, dar a refuzat să mănânce, lucru care nu îi stătea deloc în fire”, povestește soția sa despre ziua în care Stephen a început să se simtă rău, potrivit Mirror.co.uk. “Împreună am trimis copiii la culcare și apoi ne-am uitat la televizor până când Stephen a adormit. S-a trezit plângându-se că simte furnicături în braț. Am chemat ambulanța”.

La sosirea paramedicilor, bărbatul avea tensiunea mare și a fost transportat la spital pentru investigații amănunțite. Din cauza restricțiilor COVID, soția sa nu a avut voie să-l însoțească.

Charlotte i-a trimis un mesaj pentru a-l întreba dacă o poate anunța pe soacra sac ă fiul ei este în spital. Stephen a răspuns “încă nu”. Acesta a fost ultimul mesaj trimis de bărbat înainte să moară din cauza unei hemoragii intracerebrale.

În urma incidentului, bărbatul a intrat în comă, însă după câteva zile a fost deconectat de la aparate, iar organelle sale au fost donate, potrivit dorinței sale.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.