Antena Meniu Search
x

Un sucevean a vrut să împuște un taur, în ogradă, dar glonțul l-a nimerit și pe vecinul venit în ajutor. Bărbatul a murit

Un bărbat de 33 de ani a murit sâmbătă dimineața în localitatea Holda din județul Suceava. Acesta a fost lovit de un glonț tras de un vecin într-un taur pe care voia să-l sacrifice.

de Redactia Observator

la 08.04.2023, 11:49

taur
Un sucevean a vrut să împuște un taur, în ogradă, dar glonțul l-a nimerit și pe vecinul venit în ajutor. Bărbatul a murit - Shutterstock (arhivă)

Polițiștii din Suceava au fost sesizați sâmbătă dimineața prin apel la 112 cu privire la faptul că pe raza satului Holda o persoană a fost rănită. Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că un bărbat de 37 de ani, localnic, a încercat să sacrifice într-o anexă a gospodariei un taur, fiind ajutat de un vecin.

Întrucât animalul a devenit agitat, bărbatul a luat din casă o armă de vânătoare pe care o deține legal și a tras în animal.

Tragedie în localitatea Holda din Suceava. Glonțul care trebuia să ucidă un taur a nimerit și un vecin

"Glonțul a trecut prin corpul animalului, printr-un perete al anexei și a lovit victima (pe vecinul său de 33 ani care era poziționat lângă peretele exterior al grajdului)", a transmis IPJ Suceava. Un echipaj SMURD deplasat la fața locului i-a făcut victimei manevre de resuscitare, însă fără succes, fiind declarat decesul.

Cercetările la fața locului sunt continuate de polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale și ai Serviciului Arme Explozivi Substanțe Periculoase sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un sucevean a vrut să împuște un taur, în ogradă, dar glonțul l-a nimerit și pe vecinul venit în ajutor. Bărbatul a murit