Antena Meniu Search
x

Un suedez de 16 ani căutat pentru omor, prins în România. Ar face parte dintr-un grup care comite omoruri la comandă şi atacuri cu bombe

Un tânăr de 16 de ani din Suedia, căutat pentru omor şi vătămare corporală gravă, a fost prins în România, iar anchetatorii au precizat că el ar face parte dintr-o grupare care ar comite omoruri şi atacuri cu bombă şi care ar avea legătură cu traficul de droguri. El este cercetat şi pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă.

de Redactia Observator

la 08.02.2024, 21:50

Vezi și

Reprezentanţii Poliţiei Române au anunţat joi, că poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, în urma unei operaţiuni ENFAST declanşată la solicitarea autorităţilor judiciare din Suedia, au depistat un tânăr, de 16 ani, cetăţean suedez, urmărit internaţional pentru omor şi vătămare corporală gravă.

Băiatul ar fi angajat asasini

“Pe numele acestuia, la data de 6 februarie 2024, autorităţile judiciare din Suedia au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracţiunilor de omor şi vătămare corporală gravă. Din cercetări a reieşit că tânărul ar fi parte a unui grup infracţional suedez, care ar avea preocupări în comiterea de omoruri şi atacuri cu bomba. Acestea ar avea legătură cu traficul de droguri în regiunea de Nord a Europei, precum şi în spaţiul internaţional”, au precizat poliţiştii.

Totodată, tânărul de 16 ani este cercetat şi pentru implicarea în angajarea unor criminali care ar lucra pentru una dintre grupările vinovate de comiterea a diferite omoruri la comandă.

El a fost reţinut pentru 24 de ore, iar apoi instanţa a decis arestarea sa preventivă pentru 15 zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un suedez de 16 ani căutat pentru omor, prins în România. Ar face parte dintr-un grup care comite omoruri la comandă şi atacuri cu bombe