Antena Meniu Search
x

Un tânăr a fugit din ţară după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani pe care a lăsat-o însărcinată

Un tânăr de 24 de ani a fost condamnat la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani, iar după ce fata a rămas însărcinată, a fugit.

Un tânăr de 24 de ani a fost condamnat la închisoare după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o minoră de 13 ani, iar după ce fata a rămas însărcinată, a fugit din ţară.

Judecătorii Curţii de Apel Galaţi l-au condamnat pe Cosmin Florian Preda la opt luni de închisoare cu suspendare pentru act sexual cu un minor, decizia fiind definitivă. Judecătorii l-au mai obligat pe tânăr să îi plătească minorei suma de 5.000 de lei drept daune morale.

Potrivit anchetatorilor, în perioada iuanuarie - febaruarie 2016, Preda a cunoscut-o pe minora de 13 ani care era cazată într-un apartament de tip familial din Brăila. După ce ieşea de la şcoală, fata era luată de Preda şi dusă la locuinţa lui, acolo unde o convingea să facă sex cu el.

În cele din urmă, fata a rămas însărcinată, iar toată povestea a ieşit la iveală. După ce minora a născut, Preda a recunoscut copilul, iar când a aflat că urmează să fie acuzat de procurori a fugit din ţară, cel mai probabil în Marea Britanie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr a fugit din ţară după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o fată de 13 ani pe care a lăsat-o însărcinată