Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr a încercat să arunce în aer o benzinărie din Botoșani. Momentul șocant a fost filmat de camerele de supraveghere

Scene şocante noaptea trecută într-o benzinărie din Botoşani, acolo unde un bărbat în vârstă de 36 de ani a ameninţat că va da foc unei pompe cu combustibil. Tânărul a fost prins de jandarmi, amendat, iar apoi transportat la spital, unde medicii au decis să-l interneze la secţia de psihiatrie. 

de Redactia Observator

la 10.05.2023, 13:23

Vezi și

În imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum doi angajaţi încearcă să-l calmeze pe individul care se afla deja cu furtunul de alimentare în mână. Tot pe filmare se vede şi cum acesta a fost, în cele din urmă, prins de jamndarmii chemaţi la faţa locului. Se pare că scandalul a început după ce bărbatul ar fi încercat să ia de pe raft câteva produse fără să plătească.

"Marți seară, la câteva minute după ora 22.00, un echipaj de jandarmerie a intervenit la o stație de alimentare cu carburanți din municipiul Botoșani, unde o persoană făcea scandal și amenința personalul aflat în serviciu cu incendierea unei pompe de benzină. De altfel, lucrătorii de la stație au bănuit că ceva nu este în regulă în momentul în care bărbatul le-a solicitat să sune la 112, deoarece el va lua câteva produse de pe raft și va pleca fără să plătească, ceea ce a și încercat să facă. La vederea jandarmilor, acesta a vrut să fugă, dar a fost reținut și condus la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Mavromati, personalul medical luând decizia de internare la secție de psihiatrie din cauza tulburărilor de comportament și stării de agitație psihomotorie. Pentru faptele săvârșite, jandarmii l-au sancționat contravențional pe bărbatul în vârstă de 36 de ani cu amenzi în valoare totală de 600 de lei, conform prevederilor Legii nr.61/1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice", au transmis autoritățile.

Bărbatul a fost transportat la spital, unde medicii au decis să-l interneze la secţia de psihiatrie. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Un tânăr a încercat să arunce în aer o benzinărie din Botoșani. Momentul șocant a fost filmat de camerele de supraveghere