Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr ameninţă că se va arunca pe Podul de la Brăila. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi un negociator au intervenit de urgenţă

Este primul incident de acest fel pe Podul de la Brăila de la deschidere. Un tânăr care ameninţă că se va arunca de pe pod a alertat autorităţile. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi un negociator au împânzit zona pentru a-l convinge pe bărbat să se îndepărteze.

de Redactia Observator

la 23.08.2023, 16:46

Vezi și

Cu puțin timp în urmă, un tânăr a sunat la 112 și a precizat faptul că vrea să se arunce de pe podul suspendat. La fața locului s-au deplasat imediat polițiști, pompieri, jandarmi, negociatorul din cadrul I.P.J. Brăila și o ambarcațiune cu scafandru din cadrul I.S.U Brăila. 

Circulaţia este blocată

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că „circulația rutieră este blocată pe DN 2S, la ieșirea din mun. Brăila spre loc. Smârdan, pe Podul Brăila, pentru efectuarea activităților necesare ce urmează a fi efectuate de către autorități, într-un caz de tentativă de suicid”. Valorile de trafic sunt în creștere, mai anunță Infotrafic.

De asemenea, pe fluviul Dunărea se află și o șalupă din cadrul Biroului Județean Transporturi Brăila și o ambarcațiune din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Brăila, pregătite să intervină. În prezent circulaţia este oprită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Un tânăr ameninţă că se va arunca pe Podul de la Brăila. Poliţişti, jandarmi, pompieri şi un negociator au intervenit de urgenţă