Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr beat s-a înfipt cu maşina într-un giratoriu din Brăila. Bucăţi din caroserie au zburat pe şosea, în urma impactului

Un tânăr de 29 de ani din Brăila a intrat în plin într-un sens giratoriu de pe şoseaua Buzăului, ziua în amiaza mare. În urma ciocnirii, individul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, însă pagubele materiale sunt uriaşe. 

de Redactia Observator

la 05.03.2024, 10:23

Vezi și

Ameţit bine de aburii alcoolului, în timp ce se îndrepta către casă, bărbatul ar fi pierdut controlul volanului şi nu ar mai fi putut evita impactul.

Şofer beat, impact violent într-un giratoriu din Brăila

În urma ciocnirii, individul a scăpat doar cu o sperietură zdravănă, însă pagubele materiale sunt uriaşe. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice. 

"În jurul orei 12:30, un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Șoseaua Buzăului, către Calea Călărașilor, la intrare în sensul giratoriu ar fi pierdut controlul asupra volanului și s-a lovit de sensul giratoriu. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului", au transmis reprezentanţii IPJ Brăila. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Un tânăr beat s-a înfipt cu maşina într-un giratoriu din Brăila. Bucăţi din caroserie au zburat pe şosea, în urma impactului