Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr cu 8 clase și o condamnare s-a dat drept polițist pe străzile din Ploiești mai bine de un an de zile

Un caz incredibil vine acum din Ploieşti. Un tânăr cu doar opt clase şi o condamnare în instanţă s-a dat drept poliţist mai bine de un an de zile. A reuşit astfel să oprească maşini în trafic şi să audieze martori. Avea legitimaţie falsă, uniformă, şi inclusiv pistol. 

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 11:51

Un tânăr cu 8 clase și o condamnare s-a dat drept polițist pe străzile din Ploiești mai bine de un an de zile

 Activitatea infracțională s-a desfășurat încă de anul trecut. Tânărul de 25 de ani a creat impresia că este polițist cu acte în regulă. S-a folosit de o legitimație falsă, de piese de uniformă similare cu cele ale poliției, avea chiar și o stație care arată și funcționează exact ca cele folosite de polițiști, o armă din dotarea unor categorii de polițiști și chiar instalație stroboscopică pe mașină, din cele folosite în mod curent de poliție în trafic.

Mai bine de un an de zile, polițistul fals a audiat martori, a făcut razii sau percheziții și a legitimat persoane

În cadrul acestei activități infracționale, a participat la o gamă largă de misiuni, misiuni care se desfășurau în stradă: de la audieri de martori, la percheziții, la razii rutiere sau legitimări de persoane. Foarte important, din anchetă a rezultat faptul că s-a folosit de sprijinul unui polițist de la Secția 3 de poliție din municipiul Ploiești, un agent real care are un nume identic cu al său. În 20 august, polițiștii și procurorii ua făcut 6 percheziții la adrese din Prahova și Ilfov, pentru a pune capăt activității infracționale a acestui bărbat și complicelui său.

Articolul continuă după reclamă

Individul de 25 de ani a fost inițial reținut, apoi arestat pentru 30 de zile de Judecătoria municipiului Ploiești, în timp ce complicele său a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Un tânăr cu 8 clase și o condamnare s-a dat drept polițist pe străzile din Ploiești mai bine de un an de zile