Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 17 ani din Teleorman, în comă după o partidă de fotbal cu prietenii. Băiatul, adus şi internat de urgenţă la Bucureşti

Un adolescent de 17 ani, dintr-o localitate din Teleorman, a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut peste el o poartă de fotbal. Poarta nu era asigurată când băiatul s-a prins de ea. Adolescentul a fost internat în comă profundă la spitalul "Bagdasar-Arseni", din Capitală.

de Redactia Observator

la 14.05.2023, 08:01

Vezi și

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 18.30, pe terenul de fotbal din comuna Segarcea Mare. Adolescentul era împreună cu mai mulţi prieteni şi jucau o partidă de fotbal pe terenul sintetic. Cel mai probabil, spun martorii, bucuros de o pasă bună, băiatul a sărit şi s-a agăţat de poartă. Iar construcţia din fier, care nu era ancorată, a venit cu putere peste el şi l-a lovit la cap.

Echipajele de salvare sosite la fața locului i-au acordat primul ajutor, după care l-au transportat la spitalul din Alexandria. Însă, cum băiatul a intrat în comă profundă, medicii de acolo au decis să-l trimită la Spitalul "Bagdasar-Arseni", din Bucureşti.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 17 ani din Teleorman, în comă după o partidă de fotbal cu prietenii. Băiatul, adus şi internat de urgenţă la Bucureşti