Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 18 ani a dispărut în apele Dunării, după ce a intrat și nu a mai ieșit. Căutările salvatorilor s-au oprit după apus

Un tânăr de 18 ani a dispărut fără urmă în apele Dunării, după ce a intrat în apă în zona trecere bac a localității Nufăru, din Brațul Sfântu Gheorghe.

de Redactia Observator

la 20.06.2022, 22:52

La fața locului au ajuns o ambarcațiune SAR cu 2 subofițeri, un echipaj din 4 subofițeri, cu o autospecială pentru scafandri și o ambarcațiune și scafandru. Căutările s-au oprit după apus, când vizibilitatea era imposibilă, urmând să fie reluată mâine dimineață, informează reporterul Observator Andreea Filip.

Ce spun salvatorii

Salvatorii detașamentului de Pompieri Tulcea au fost solicitați să intervină pentru căutarea unei persoane dispărute în apele Dunării în zona trecere bac a localității Nufăru. Către locul indicat a fost trimis o ambarcațiune SAR cu 2 subofițeri și un echipaj din 4 subofițeri, cu o autospecială pentru scafandri, o ambarcațiune și scafandru. Pompierii au precizat că este vorba de un tânăr de 18 ani care a intrat în apă şi nu a mai ieşit.

Din păcate tânărul dispărut în Brațul Sfântu Gheorghe nu a fost găsit. Căutările tânărului au fost sistate și vor fi reluate mâine dimineață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a dispărut în apele Dunării, după ce a intrat și nu a mai ieșit. Căutările salvatorilor s-au oprit după apus