Meniu
Search
x

Un tânăr de 18 ani a murit lovit de tren la ieșire din Beclean. Cătălin s-ar fi certat cu mama lui, înainte de tragedie

Un tânăr de 18 ani din Bistrița-Năsăud a murit după ce s-ar fi aruncat în fața trenului, la ieșirea din orașul Beclean. Mecanicul a fost cel care a sunat la 112, însă medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru a-i salva viața.

De Redactia Observator la 09.10.2021, 12:41

Tânărul de 18 ani a fost acroșat de trenul Regio 4105 care circulă pe relația Bistrița-Cluj Napoca. În urma rănilor extrem de grave, el a decedat înainte ca paramedicii să mai poată interveni.

Apropiații spun că tânărul, pe nume Cătălin, era abătut după ce s-ar fi certat cu mama lui. Ei nu exclud ca băiatul să se fi aruncat în fața trenului din dorința de a-și pune capăt vieții.

Polițiștii de la Transporturi și criminaliști din cadrul Poliției Orașului Beclean efectuează verificări la fața locului pentru identificarea persoanei în cauză și clarificarea împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, informează reporterul Observator Alex Prunean.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Un tânăr de 18 ani a murit lovit de tren la ieșire din Beclean. Cătălin s-ar fi certat cu mama lui, înainte de tragedie