Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani din Cisnădie a fost împuşcat de 6 ori în cap de un vecin, căruia îi ceruse să dea muzica mai încet

Pentru că i-a cerut unui vecin să dea muzica mai încet, un tânăr a fost împuşcat de şase ori cu un pistol cu bile, în Cisnădie.

Vezi și

Pentru că i-a cerut unui vecin să dea muzica mai încet, un tânăr a fost împuşcat de şase ori cu un pistol cu bile, în Cisnădie. Incidentul a avut loc în plină stradă, în apropierea unor copii, iar oamenii din zonă sunt îngroziţi.

De şase ori a tras Cosmin Forgaciu în rivalul său. Deşi arma pe care a folosit-o este de airsoft, oricare dintre bilele trase îi putea fi fatală tânărului de 20 de ani. A fost împuşcat în zona capului, după ce s-a dus să-i ceară vecinului să dea muzica mai încet.

Tânărul a avut noroc şi a scăpat doar cu răni care nu îi pun viaţa în pericol. 

Oamenii care locuiesc în zona în care a avut loc incidentul, în Cisnădie, se tem. Viaţa acolo a devenit extrem de periculoasă, spun ei, din cauza găştilor de cartier.

Bărbatul care şi-a împuşcat vecinul a fost reţinut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani din Cisnădie a fost împuşcat de 6 ori în cap de un vecin, căruia îi ceruse să dea muzica mai încet