Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a fost găsit mort, la doar o zi de când a dispărut de acasă. Trupul lui Istvan se afla într-o pădure

La doar o zi după ce a fost dat dispărut, un tânăr de 20 de ani din Cluj a fost găsit mort într-o pădure din localitatea Floreşti. Istvan-Ewald plecase de acasă voluntar, miercuri, în jurul orei 12. De atunci nimeni nu ştia nimic de el, informează reporterul Observator Alex Prunean.

de Monica Palade

la 13.01.2022, 12:24

Un tânăr de 20 de ani din Cluj a fost găsit mort, la doar o zi de când a dispărut de acasă. Trupul lui Istvan se afla într-o pădure

Din păcate, joi, în jurul orei 4.00, tânărul a fost găsit spânzurat, într-o zonă împădurită din extravilanul localității Florești. Cadavrul a fost transportat la IML în vederea efectuării necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.

Oamenii legii continuă verificările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a survenit decesul tânărului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul infracțiunii de ucidere din culpă.

Pentru depistarea acestuia, în urma sesizării, au fost angrenați în activitățile de căutare polițiști din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secția 6 Poliție Rurală Florești, Serviciului de Investigații Criminale, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj și Grupării de Jandarmi Mobile. De asemenea, activitățile de căutare au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Cluj, a informat IPJ Cluj.

Familia a anunţat Poliţia la doar câteva ore de la plecarea sa

Cu o zi înainte de a fi găsit mort, familia cerea ajutorul Poliţiei pentru găsirea tânărului. „În jurul orei 15.30, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de faptul că MOLNÁR ISTVAN-EWALD, în vârstă de 20 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Florești, iar până în prezent nu a revenit și nu a putut fi contactat telefonic. SEMNALMENTE – înălțime-1,60 cm, greutate-55 kg, constituție astenică, păr scurt, șaten închis. La momentul plecării era îmbrăcat cu o geacă de fâs, albastru închis, având un ghiozdan de dimensiuni mici de culoare gri deschis”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani din Cluj a fost găsit mort, la doar o zi de când a dispărut de acasă. Trupul lui Istvan se afla într-o pădure