Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în lacul Zetea din Harghita. Trupul băiatului a fost scos din apă după o oră

Un tânăr de 20 de ani s-a înecat, duminică, în lacul Zetea din judeţul Harghita. După aproape o oră de căutări, trupul băiatului a fost scos. El a fost găsit la circa 10 metri adâncime.

de Monica Palade

la 27.06.2021, 23:11

La acțiunea de căutare a tânărului ghinionist au participat un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu un autocamion cu barcă pneumatică cu motor, un echipaj SMURD și a fost alertat SVSU Zetea, după cum a anunţat ISU Harghita.

La faţa locului a fost solicitată şi intervenția echipajului de scafandri a Salvamont. Din păcate, pentru băiat nu s-a mai putut face nimic, din cauza timpului. 

A fost scos din apă după o oră

La intervenție au participat 13 salvatori din cadrul Serviciului public Județean Harghita, dintre care în permanență au fost în apă câte doi scafandri.

„Perioada lungă în care victima a stat scufundată în apă nu a mai permis resuscitarea”, au mai transmis salvamontiștii.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Claudiu Loghin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 20 de ani s-a înecat în lacul Zetea din Harghita. Trupul băiatului a fost scos din apă după o oră