Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 22 de ani din Arad, care a găsit un card într-un supermarket, a cheltuit în doar câteva zile o mică avere

Un tânăr de 22 de ani din Arad a găsit un card bancar, în Ajun de Anul Nou, într-un supermarket din localitatea arădeană Vladimirescu.

de Monica Palade

la 07.01.2022, 15:24

Un tânăr de 22 de ani din Arad, care a găsit un card într-un supermarket, a cheltuit în doar câtrva zile o mică avere - Shutterstock

Bărbatul nu l-a predat cum ar fi fost firesc și de atunci a cheltuit aproape o mică avere făcând diverse cumpărături.

Cum era și firesc, tânărul a fost identificat de polițiști și i s-a întocmit dosar penal. Acum este cercetat pentru însușirea bunului găsit, dar și efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos. Până să fie prins, tânărul cheltuise de pe card 703 lei.

Ce spun polițiștii

“Polițiștii din Vladimirescu au identificat un tânăr de 22 de ani, din localitate, care, în ziua de 31 decembrie 2021, ar fi găsit un card bancar într-un supermarket, și în zilele următoare l-ar fi utilizat pentru efectuarea mai multor plăți la alte societăți comerciale din Vladimirescu, în valoare totală de 703 lei. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspecul săvârșirii infracțiunilor de înușirea bunului găsit și efectuarea de operațiuni bancare în mod fraudulos”, au anunțat reprezentanții IPJ Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 22 de ani din Arad, care a găsit un card într-un supermarket, a cheltuit în doar câteva zile o mică avere