Antena Meniu Search
x

Video Un tânăr de 23 de ani din Timişoara a murit la un festival de tatuaje. Ar fi băut 7 energizante şi i s-a făcut rău

Un tânăr de 23 de ani a murit la un festival de tatuaje organizat într-un mall din Timișoara, după ce ar fi băut aproximativ şapte energizante.

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 07:20

Vezi și

Tânărului i s-a făcut dintr-o dată rău în salon şi şi-a pierdut cunoştinţa. Medicii sosiţi la faţa locului l-au resuscitat minute în şir, însă nu au reuşit să-i salveze viaţa. Potrivit mai multor participanţi la festival, individul a băut nu mai puţin de şapte energizante, care i-ar fi provocat decesul. Băuturile energizante fac tot mai multe victime în rândul tinerilor. În urmă cu două luni, un copil de 13 ani din Bistriţa-Năsăud, a murit pe terenul de fotbal după un antrenament.

Băuse trei energizante, a început să aibă palpitaţii, după care inima i-a cedat. Studiile arată că excesul de energizante poate provoca reacţii adverse grave - de la dureri de cap şi insomnie, până la dificultăţi de respiraţie, din cauza ingredientului principal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 23 de ani din Timişoara a murit la un festival de tatuaje. Ar fi băut 7 energizante şi i s-a făcut rău