Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 24 de ani a izbit cu maşina un TIR, pe DN 7. În accident a fost rănit şi un copil, care a ajuns la spital

Trei persoane, între care un copil, au fost rănite într-un accident produs duminică după amiază pe Drumul Naţional 7, în judeţul Vâlcea, unde un autoturism a intrat în coliziune cu un TIR. În urma evenimentului rutier, traficul în zonă s-a desfăşurat cu restricţii.

de Redactia Observator

la 21.05.2023, 15:41

Accident cu 3 răniţi, în Vâlcea
Accident cu 3 răniţi, în Vâlcea

Accidentul a avut loc pe DN 7 Râmnicu Vâlcea – Călimăneşti, în zona localităţii Gura Văii din judeţul Vâlcea. Un autoturism şi un autotren s-au ciocnit, în urma impactului trei persoane fiind rănite. Potrivit autorităţilor, "din primele verificări efectuate, s-a stabilit faptul că un tânăr de 24 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7, în localitatea Gura Văii , din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, ar fi intrat în coliziune cu un autotren, condus de un bărbat de 30 de ani".

Un minor, rănit în accident

Conform ISU Vâlcea, printre răniţi se numără un minor. Acesta şi un adult au fost preluaţi de ambulanţe pentru a fi duşi la spital, în timp ce o a treia victimă primeşte îngrijiri medicale la faţa locului. În urma accidentului, traficul rutier în zonă s-a desfăşurat dirijat, transmite centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un tânăr de 24 de ani a izbit cu maşina un TIR, pe DN 7. În accident a fost rănit şi un copil, care a ajuns la spital