Antena Meniu Search
x

Un VASLUIAN şi-a anunţat SINUCIDEREA pe Facebook! Cum au reacţionat, însă, cunoscuţii acestuia

Un tânăr din Huşi şi-a pus toţi cunoscuţii pe jar, după ce a anunţat într-o postare pe Facebook că vrea să se sinucidă. “Mă simt fără scăpare, de vreo 3 ani mă lupt cu o problemă serioasă, rugaţi-vă pentru mine”, a scris acesta.

Un tânăr din Huşi şi-a pus toţi cunoscuţii pe jar, după ce a anunţat într-o postare pe Facebook că vrea să se sinucidă. “Mă simt fără scăpare, de vreo 3 ani mă lupt cu o problemă serioasă, rugaţi-vă pentru mine”, a scris acesta.

Un alt tânăr din Huşi, i-a comentat după ce l-a recunoscut: “Ăsta nu e cel care se plângea deunăzi că l-au bătut jandarmii?! Staţi linistiti, că nu se omoară. Face circ, aşa cum făcea deunăzi şi la sediul Poliţiei”.

Se pare că băiatul care ameninţa că îşi pune capăt zilelor, a acuzat în repetate rânduri că jandarmii îl bat de fiecare dată când îl prind, scrie vremeanoua.ro

“Mam săturat să mă chinui prefer să mor ar fi mai usor facă voia ta Doamne!”, a fost mesajul lui Cătălin Gheorghiu. ei mai multi internauţi au empatizat cu farsorul şi l-au îndemnat la credinţă! “Credintă da, dar mă simt fără scăpare de vreo 3 ani mă lupt cu o problema serioasă rugati va pt mine”, se îndârjea, cibernetic, Gheorghiu. Un internaut mai pragmatic nu s-a putut abţine. “Nu mai fă circ pe internet, că să ştii că poate te raportează Facebook-ul! Dacă voiai să te omori, te omorai si gata. Ca tine sunt mulţi. Fă ceva util societăţii, mergi la muncă, nu la cerşit milă pe Facebook. Ai speriat, văd, câteva femei bătrâne pe aici, care spun că vor pune rugăciuni pentru tine. Boala ta e prostia! Mori şi nu te vindeci”, i-a scris omul.

“Ăsta nu e cel care se plângea deunăzi că l-au bătut jandarmii?! Stati liniştiţi, că nu se omoară. Face circ, aşa cum făcea deunăzi şi la sediul Poliţiei. Urla cât îl ţinea gura că îl bate Poliţia. Nu îl bătea nimeni. Dar acum, după ce văd ce scrie, cred că merita oleacă”, a completat un alt internaut. “Vă mulţumesc pentru frumoasele comentarii”, a conchis apoi “sinucigaşul”, mulţumit de vălva creată!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Un VASLUIAN şi-a anunţat SINUCIDEREA pe Facebook! Cum au reacţionat, însă, cunoscuţii acestuia