Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr spaniol a murit pe A1, lângă Nădlac, într-o Kia Ceed încolăcită de balustrada metalică

Un tânăr şi-a pierdut viaţa într-un teribil accident rutier, azi dimineață, pe A1, în apropierea localității Nădlac. Conform poliţiştilor arădeni, victima este un cetăţean spaniol în vârstă de 28 de ani.

de Redactia Observator

la 28.01.2024, 11:31

Alarma a fost dată în jurul orei 4:00.

"În data de 28 ianuarie 2024, în jurul orei 04:00, pompierii militari arădeni au fost solicitați să intervină în urma unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, pe A1, in apropierea localității Nădlac. Pentru misiune au fost alocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, dintre care una Terapie Intensivă Mobilă. La locul evenimentului au acționat și pompierii voluntari ai SVSU Nădlac. În urma accidentului a rezultat o victimă (un bărbat în vârstă de 28 de ani) încarcerată, în stare de inconștiență. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei din autoturism, ulterior aceasta fiind preluată de către echipajul medical SMURD Terapie Intensivă Mobilă. Din nefericire, victima prezenta leziuni incompatibile cu viața, iar decesul a fost declarat de către medicul echipajului SMURD Terapie Intensivă Mobilă", au transmis reprezentanţii ISU Arad.

Tânărul mort în accident este cetăţean spaniol

Potrivit celor de la Biroul de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac, victima este un cetăţean spaniol:

"Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 28 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism pe A1, la kilometrul 579, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile. Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului".

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Un tânăr spaniol a murit pe A1, lângă Nădlac, într-o Kia Ceed încolăcită de balustrada metalică