Antena Meniu Search
x

Video Un tată din Maramureș care și-a ținut fiica în lanțuri, lăsat liber de polițiști. Calvarul tinerei de 25 de ani s-a încheiat când o vecină a anunţat autorităţile

Caz şocant în Maramureş. O tânără de 25 de ani a fost ţinută legată de propriul tată în lanţuri, în curtea casei, într-o groapă. Calvarul ar fi început în urmă cu o lună, când femeia se întorsese din Anglia. Poliţiştii au găsit-o plină de răni şi au dus-o imediat la spital. O vecină este cea care a sesizat autorităţile. Tatăl tinerei ar avea probleme psihice. A fost audiat, dar...a fost lăsat în libertate! 

de Redactia Observator

la 30.04.2023, 19:59

Vezi și

Un bărbat din judeţul Maramureş este cercetat penal după ce poliţiştii care au mers la locuinţa sa au găsit-o pe fiica sa în vârstă de 25 de ani ţinută în mizerie, având pe ea urme de fecale, necroze şi răni cu puroi. Bărbatul a devenit agresiv la vederea poliţiştilor.

Ancheta în acest caz a început în 27 Aprilie, după ce asistenţii sociali de la Primăria Mireşu Mare, judeţul Maramureş, au anunţat poliţia că o tânără de 25 de ani este ţinută în mizerie de către tatăl său. Poliţiştii deplasaţi la locuinţa bărbatului s-au lovit iniţial de refuzul acestuia de a le oferi acces la fiica sa, spunând că aceasta nu are nevoie de îngrijiri medicale.

Când a văzut că poliţiştii nu renunţă, bărbatul a devenit  agresiv. Tânăra femeie a fost găsită în casă. Avea necroze la piciorul drept, răni purulente şi urme de fecale. Ea a fost dusă la Spitalul Judeţean din Baia Mare, unde a rămas internată, având nevoie de investigaţii medicale amănunţite. Tatăl femeii, care are 55 de ani, a fost şi el dus la spital, la Sighetu Marmaţiei. El este cercetat pentru infracţiunea de lăsarea fără ajutor a unei persoane aflate în dificultate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Un tată din Maramureș care și-a ținut fiica în lanțuri, lăsat liber de polițiști. Calvarul tinerei de 25 de ani s-a încheiat când o vecină a anunţat autorităţile