Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată şi fetiţa lui de 8 ani au ars de vii în casa lor din Dolj. Alți trei copii au fost salvați de mamă în ultimul moment

Un tată şi fetiţa lui de 8 ani au avut parte de un sfârşit cumplit, azi-noapte. Cei doi au murit carbonizaţi, după ce un incendiu violent a cuprins casa lor comuna Celaru, din judeţul Dolj. Mama copilei a reuşit să se salveze în ultima clipă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 18.08.2022, 17:45

UPDATE:  Familia a cărei casă a fost curprinsă de flăcări avea patru copii de 16 ani, 17 ani, 8 și 6 ani. Mama a reușit să-i scoată la timp pe toți copiii din casă, însă fetița de opt ani s-ar fi întors să recupereze o tabletă.

Alerta a fost dată luni seară, în jurul orei 22:42, de o vecină, care a sunat la 112.

"Detașamentul 2 Pompieri Craiova, în cooperare cu un echipaj de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal și SVSU Celaru au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuință unei persoane, din comuna Celaru.

La locul intervenției au fost dislocate și două echipaje din  cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Dolj și un echipaj de prim-ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Caracal. La sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta cu violență la casa de locuit", potrivit ISU Dolj.

Odată ajunse în interior, echipajele de pompieri au făcut o descoperire terifiantă. 

Două persoane - un bărbat de 49 de ani şi fetiţa lui în vârstă de 8 ani - au fost găsite carbonizate.

Tatăl şi fiica au pierit în flăcări, mama a reuşit să se salveze

Potrivit poliţiştilor, în cauză au fost dispuse expertize medico-legale pentru a se stabili cu exactitate cauzele celor două decese, fiind totodată întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Din fericire, mama copilei a reuşit să se salveze. 

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor şi imaginilor obţinute de reporterul Observator Cristina Oprea -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Un tată şi fetiţa lui de 8 ani au ars de vii în casa lor din Dolj. Alți trei copii au fost salvați de mamă în ultimul moment