Antena Meniu Search
x

Video Un TIR încărcat cu ciment a făcut prăpăd în Defileul Jiului. Camionul a blocat zeci de minute circulația

Imagini incredibile pe o şosea din Gorj, după ce un TIR încărcat cu ciment s-a răsturnat şi a blocat circulaţia pe ambele sensuri. 

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 14:27

Vezi și

În momentul accidentului, în TIR se aflau două persoane, o femeie şi un bărbat. Aceştia au fost găsiţi conştienţi de echipele de intervenţie chemate la faţa locului.

TIR-ul a blocat circulația zeci de minute în Defileul Jiului

La faţa locului au intervenit Garda de Intervenţie Bumbeşti Jiu cu o autospecială pentru descarcerare şi un echipaj SMURD, precum şi SAJ cu 3 ambulanţe.

"În acest moment intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă generată de un accident rutier produs în zona Mănăstirii Vişina, în care a fost implicat un TIR care s-a răsturnat pe partea carosabilă. (...) Primele echipaje ajunse la faţa locului au constatat că în urma impactului au rezultat 2 victime care nu sunt încarcerate. Circulaţia este blocată pe ambele sensuri, TIR-ul este răsturnat pe carosabil, pe drumul european E79", au transmis reprezentanții ISU Gorj. 

Victimele au fost transportate la spital, iar, la scurt timp, autorităţile au intervenit pentru ridicarea camionului şi deblocarea circulaţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un TIR încărcat cu ciment a făcut prăpăd în Defileul Jiului. Camionul a blocat zeci de minute circulația